Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Pagina termeni si conditii


1. Dreptul de autor

      Intregul continut al site-ului OnePlusAuto (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea SC Partener One Plus Srl. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Partener One Plus Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

       Orice sesizare in legatura cu o eventuala incalcare a drepturilor de autor poate fi facuta prin intermediul unui e-mail la adresa office.oneplusauto@gmail.com .

 

2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

       Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil SC Partener One Plus Srl. nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Partener One Plus Srl. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

       SC Partener One Plus Srl nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Partener One Plus Srl oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Partener One Plus Srl de la acest client.

       Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic sau prin alta metoda), acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, mesajul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC Partener One Plus Srl, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 

    3. Limitarea raspunderii pentru livrare si plata

        Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SC Partener One Plus Srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare in cuantum de 25 RON pentru comenzile livrate prin Sameday.

       OnePlusAuto face tot posibilul pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile. Termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Datorita unui volum foarte mare de comenzi pe care firmele de curierat le inregistreaza in prezent, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor. In anumite situatii (produsul comandat se afla intr-un depozit extern, perioadeaglomerate cum ar fi sarbatorile de iarna, black friday etc.), termenul de livrare poate fi de 3-7 zile lucratoare.

4. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

       Produsele comercializate de SC Partener One Plus Srl cuprinse in aceasta factura sunt interschimbabile cu piese originale conform cataloagelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea nr. 449/2003. Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata si de 30 de zile pentru consumabile. Acumulatorii auto beneficiaza de garantie 24 de luni. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului defect.

       Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, casete de directie, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de franare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, compresoare, tobe si tevi de esapament, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare etc.

       Sunt considerate consumabile urmatoarele categorii de piese: filtre, becuri, stergatoare, lichide (uleiuri, aditivi, antigel etc.), burdufe cauciuc, bujii, garnituri, simeringuri, curele de transmisie si distributie etc.

       Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat R.A.R. sau de producatorul autovehiculului;
 • Piesa s-a defectat datorita montarii incorecte, montarii impreuna cu piese conexe uzate / defecte sau a nerespectarii indicatiilor de montaj ale producatorului;
 • Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata cu alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau inainte de montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;
 • Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, etc.);
 • Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi, deformari sau s-a uzat datorita exploatarii normale.
 • Nu sunt respectate conditiile de mai jos pentru piesele cu conditii speciale de acordare a garantiei.

       Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • Factura de achizitie sau bonul fiscal emise de SC Partener One Plus Srl.;
 • Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa;
 • Dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR (copii dupa devizul de montaj, factura fiscala emisa de service si autorizatia RAR a acestuia pentru tipul de manopera executata);
 • Nota de constatare emisa de catre un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea, insotita, dupa caz, de raportul generat de tester pentru piesele electrice si electronice, raportul testului de amortizoare, masuratori comparator pentru discurile de frana ovalizate, etc.

       Piese cu conditii speciale de acordare a garantiei:

 • Compresoare: inainte de montare, instalatia de climatizare a masinii trebuie curatata! Odata cu inlocuirea compresorului trebuie inlocuite si filtrul uscator si supapa de expansiune. Aceste operatiuni trebuie evidentiate pe devizul de montaj. Neefectuarea acestor operatiuni duce la anularea garantiei.
 • Acumulatori auto / moto: In maxim 7 zile de la data achizitiei, instalatia electrica a masinii pe care se monteaza acumulatorul trebuie verificata intr-un service autorizat RAR. Bonul emis de tester trebuie pastrat si prezentat in cazul unei reclamatii pe garantie. Neefectuarea acestei operatiuni duce la anularea garantiei.
 • Piese de origine: Pentru a beneficia de garantie, piesele de origine (OE) trebuie montate la reprezentanta marcii autovehiculului pentru care s-a achizitionat piesa. Tot la reprezentanta trebuie efectuata si nota de constatare in caz de defectiune.

5. Dreptul de returnare a produselor

          Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin dreptul de retragere din contract se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014, care precizeaza: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere"

      Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

  

6. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

     Utilizatorii care viziteaza site-ul Oneplusauto.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabilaSC Partener One Plus Srl isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

       SC Partener One Plus Srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

       Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.SC Partener One Plus Srl nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

7. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

        Site-ul Oneplusauto.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC Partener One Plus Srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. SC Partener One Plus Srl nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului OnePlusAuto.ro.

      SC Partener One Plus Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul OnePlusAuto.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8. Confidentialitatea si protectia datelor

      OnePlusAuto va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

9. Litigii si dispozitii finale

       Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe OnePlusAuto.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteti lua legatura pentru o consiliere direct telefonica la nr : 0730451663.

 

 

 

ATE
Bosch
Brembo
Castrol
Eibach
Elring
Luk
Mobil1
Nissen
Quick Brake
Textar
TRW
Klaxcar
Ina
Bohrmann
Dreissner
Kaltstadt
Hager
Hilmann
Wahkberg
Hartwinn
Reinweg
Kergen
Rottler
Krottendorf
VALEO