Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal


Scopurile prelucrarii date cu caracter personal

 

1.     Pentru prestarea serviciilor solicitate de catre dvs., cum ar fi:

  • Crearea si administrarea contului de client;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  • Solutionarea anularilor sau modificarilor referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  • Asigurarea serviciilor de suport si consiliere, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs. cu privire la comenzi, produse sau servicii.

 

       Prelucrarea datelor pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Autopiesa.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari in scopurile enumerate mai sus sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

2.     Pentru marketing si imbunatatirea serviciilor oferite:

       Dorim sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele si serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj prin e-mail, SMS, telefonic, etc. continand informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in cosul de cumparaturi, in lista de favorite sau fata de care ati aratat interes sa le achizitionati. In cele mai multe cazuri trimitem comunicari de marketing doar avand consimtamantul dvs. prealabil. Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie sau sa lasati o recenzie pentru un produs aflat pe site-ul nostru. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

 

  3.     Pentru apararea intereselor noastre legitime:

       Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului nostru si a utilizatorilor acestuia fata de atacuri cibernetice;
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

       Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale. De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

ATE
Bosch
Brembo
Castrol
Eibach
Elring
Luk
Mobil1
Nissen
Quick Brake
Textar
TRW
Klaxcar
Ina
Bohrmann
Dreissner
Kaltstadt
Hager
Hilmann
Wahkberg
Hartwinn
Reinweg
Kergen
Rottler
Krottendorf
VALEO